přijímač jsem pořídil včetně disku. Image nahrán od prodejce upravený asi OpenPLi. Testoval jsem první večer naprogramované nahrávání, během kterého jsem nechtěně zmáčkl nějaké tlačítko na ovladači. Přístroj zelená smrt, reboot ale pak nahrávání pokračovalo, ale jiného programu. Nechtěl jsem už nic pokazit a tak jsem na nic nesahal, měl jsem nastavené nad ránem další nahrávání. Po prvním nahrávání jsem nastavil uvedení přístroje do hlubokého spánku. Ráno při odchodu do práce jsem si všiml, že má přístroj zhasnutý display. Zkusil jsem vypnout zapnout, ale bohužel na display pouze "et6x00" a na obrazovce pouze úvodní "Xtrend gateway for Smart Linux TV.
Už jsem vyzkoušel flash ale zůstane jen BOOTING a vypisuje crash logy na USB při image od prodejce. Při flash čistého image ze stránek podpory je crash soubor poze v přístroji na USB ne. Po vypnutí a zapnutí zas je et6x00 a úvodní obrazovka. Do přístroje se přes FTP dostanu.
Vyzkoušel jsem i upgrade bootloaderu, dle stránek podpory, ale to bohužel neproběhlo - přijímač nepozná USB s upgradem.
A taky od počátku nebere flashky v předním USB. Zadní bere obě.
Přikládám crash log jestli z něj bude někdo moudrý...
Děkuji za případné rady.
Petr
Myslím, že nezbude než ho poslat zpátky