e-shop Sapro Obchodný dom Bojná
Právě je 29.prosinec 2014 - 4:12


Pravidla fóra


Sekcia urená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1351 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 68  Další
 OSCAM 
Autor Zpráva
Odborník
Odborník

Registrován: 21.červen 2010 - 13:32
Příspěvky: 316
Příspěvek Re: OSCAM
Diky za info :good: :(

_________________
VU+ duo BH2.1.2(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


25.únor 2012 - 17:25
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.duben 2009 - 18:11
Příspěvky: 145
Příspěvek Re: OSCAM
Changeset 6452
module-dvbapi: commit a tip from _network: try to avoid blackscreen on fast zap. if dvbapi is still busy to set the last channel a pmt file change could be ignored.

zkus tuhle verzi.

_________________
Vše, co se najde na krámě...nej je zatím VU+ Solo2. Překvapením je Amiko alien 2.


25.únor 2012 - 22:24
Profil
Veterán fóra
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 09.listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1411
Bydliště: Jablonec n.N.
Příspěvek Re: OSCAM
Changeset [6453]: dvbapi: prefer local cards also with requestmode=1

Už udělali nějak moc změn v dvbapi. Nechci být pesimista, ale tohle je obvykle předzvěst problémů, které se pak táhnou přes několik desítek verzí. :D

_________________
VU+ DUO, VTI 4.2.4
IP BOX 400, Neumo 2.13.6. slon7
IP BOX 9900, Nocturno E2 - poslední
23E, 1W, 2x 80cm, multiswitch Schwaiger 2x4 + TV -> 8, oscam v7839

Na dotazy o konfiguraci oscamu apod. nepoužívej SZ (neodpovídám), ale fórum!


26.únor 2012 - 10:50
Profil
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.únor 2012 - 11:06
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: OSCAM
Mám kartu Skylink Irdeto 0624 a SW VTI 4.1 .Do Ultima jsem nahrál Oscam 6369 z VTI panelu a Black_shipovy binárky a karta stále nejede. Je tato verze Oscamu správná, nebo je nutné nahrát jinou verzi.Díky za info. Jinak Ultimo jede jako o závod.


27.únor 2012 - 9:00
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 03.říjen 2011 - 9:48
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: OSCAM
Čo ja viem, tak na mojej karte skylink irdeto som použil originál black shipový oscam-svn6289-test5b-MIPS.rar, ktorý som tu niekde našiel na fóre. A konfiguráky som si upravil podľa seba. Išlo mi to, len nastával problém s
tým, čo sa tu pýše, že oscam zamrzol kvôli čítačkám kariet po určitom čase. Bolo treba oscam reštartovať a zasa chvíľu išiel. Ešte aby bola odpveď presná
neviem či som použil prváve verziu testb5, alebo inú, ale táto mi ostala na kľúči.

_________________
VU+duo, BH image 2.0.2, karta skylink Irdeto, twin, oscam black ship ver 7266, test verze t8a
DM8000HD, Experimental 03052013, oscam


27.únor 2012 - 11:09
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
Skusal niekto z pritomnych kartu 0624 vo VU+ z externou citackou ? ked nie ja som ochotny odskusal ale kym pridem na to ako to nakonfigurovat tak zblbnem,tak pomozte z konfigurakom.

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


27.únor 2012 - 13:51
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
Treba nastavit nieco vo VU+ aby citala z USB a je jedno na ktory vstup USB sa pripojim?

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


27.únor 2012 - 23:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29.listopad 2008 - 10:12
Příspěvky: 2583
Příspěvek Re: OSCAM
Pre E2 zadefinuj citacku/y/ takto:
Kód:
device                        = /dev/ttyUSB0


Skusal som to na E2 v VU, IP BOX HD a aj na DM7020, bezi to.
DM 7020 ma cesty definovane inak.

_________________
OPTIMUSS OS3+
Vu +: Solo², Zero
HD-BOX AND-II XBMC
Na otázky nepoužívajte SS ale fórum !!
Kto necti pravidla fora a nepouziva tlacidlo hladat nezasluzi si odpoved!


27.únor 2012 - 23:19
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
oki idem na to

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


27.únor 2012 - 23:25
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
2012/02/27 23:36:44 0 s waiting for local card init
2012/02/27 23:36:44 53F9A8 h HTTP Server listening on port 8885
2012/02/27 23:36:46 53E250 r reader dolna initialized (device=/dev/ttyUSB0, detect=none, mhz=500, cardmhz=357)
2012/02/27 23:36:47 0 dolna card detected
2012/02/27 23:36:50 53E250 r ATR is malformed, it reports 15 historical bytes but there are only 10
2012/02/27 23:36:51 53E250 r ATR: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2012/02/27 23:36:51 53E250 r ERROR: Could not read reader->convention
2012/02/27 23:36:51 53E250 r Error activating card.
2012/02/27 23:36:55 53E250 r ATR is malformed, it reports 15 historical bytes but there are only 10
2012/02/27 23:36:56 53E250 r ATR: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2012/02/27 23:36:56 53E250 r ERROR: Could not read reader->convention
2012/02/27 23:36:56 53E250 r Error activating card.

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


27.únor 2012 - 23:44
Profil
Veterán fóra
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 09.listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1411
Bydliště: Jablonec n.N.
Příspěvek Re: OSCAM
Zkus se připojit přes telnet a zadej příkaz "ls /dev/" (bez uvozovek). Jestli to zařízení našel, tak se tam objeví. Hoď sem výpis.

_________________
VU+ DUO, VTI 4.2.4
IP BOX 400, Neumo 2.13.6. slon7
IP BOX 9900, Nocturno E2 - poslední
23E, 1W, 2x 80cm, multiswitch Schwaiger 2x4 + TV -> 8, oscam v7839

Na dotazy o konfiguraci oscamu apod. nepoužívej SZ (neodpovídám), ale fórum!


27.únor 2012 - 23:58
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
Vuplus 2.2.0 + BlackHole 1.7.1 bm750

bm750 login: root
root@bm750:~# 123456
-sh: 123456: not found
root@bm750:~# ls /dev/
MAKEDEV loop4 network_throughput
XOR loop5 null
audio loop6 port
autofs loop7 ppp
blackhole mem ptmx
bus misc pts
ci0 mixer random
ci1 mtd0 sci0
console mtd0ro sci1
core mtd1 sda
cpu_dma_latency mtd1ro sda1
dbox mtd2 sg0
disk mtd2ro shm
dsp mtd3 snd
dvb mtd3ro sndstat
fb mtd4 stderr
fb0 mtd4ro stdin
fd mtd5 stdout
full mtd5ro tty
hdmi_cec mtd6 ttyS0
initctl mtd6ro ttyS1
input mtdblock ttyS2
kmem mtdblock0 ttyS3
kmsg mtdblock1 ttyUSB0
log mtdblock2 ttyUSB1
loop mtdblock3 ubi0
loop-control mtdblock4 ubi0_0
loop0 mtdblock5 ubi_ctrl
loop1 mtdblock6 udev_network_queue
loop2 net urandom
loop3 network_latency zero
root@bm750:~#

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


28.únor 2012 - 0:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29.listopad 2008 - 10:12
Příspěvky: 2583
Příspěvek Re: OSCAM
Takze citacky stroj pozna
Kód:
kmsg mtdblock1 ttyUSB0
log mtdblock2 ttyUSB1

Pri pouziti oscamu od back_shit a spravneho konfigu uz nic nebrani behu pozadovanej karty.
Treba kusok pockat, nenabieha to okamzite.

_________________
OPTIMUSS OS3+
Vu +: Solo², Zero
HD-BOX AND-II XBMC
Na otázky nepoužívajte SS ale fórum !!
Kto necti pravidla fora a nepouziva tlacidlo hladat nezasluzi si odpoved!


28.únor 2012 - 9:15
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.březen 2008 - 16:50
Příspěvky: 73
Příspěvek Re: OSCAM
zdary.Můžu tohle dát do oscam dvbapi a bude to fungovat?

Kód:
I 0D03:36F6 #|Skylink| CT HD


Nebo

Kód:
I 0D03,0624:36F6 #|Skylink| CT HD


Nebo to musí být jinak?

( nejsem línej to vyzkoušet bohužel se nedostanu k boxu a upravuju si konfigy na flashdisku )


EDIT:Tak to musí býte ve tvaru

Kód:
I: 0D70:000004:36F6 #|Skylink| CT HD


když bude kanal z placený nabídky tak tam musí být místo 4 :arrow: 8

_________________
Vu+ duo BH 2.0.3 + Mgcamd 1,38 + SG2100
TP-Link1043 openwrt 12.09 + OScam 8055


Naposledy upravil vico07 dne 29.únor 2012 - 7:24, celkově upraveno 2



28.únor 2012 - 15:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
Tak nabehlo to , budem testovat ako dlho to pojde bez seknutia.

[reader]
label = Horna
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB0
caid = 0624
detect = none
mhz = 357
cardmhz = 357
group = 1
emmcache = 1,1,2

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


28.únor 2012 - 17:15
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.březen 2006 - 16:19
Příspěvky: 176
Příspěvek Re: OSCAM
Zatial to ide bez zavahania.




piso1 píše:
Tak nabehlo to , budem testovat ako dlho to pojde bez seknutia.

[reader]
label = Horna
protocol = mouse
device = /dev/ttyUSB0
caid = 0624
detect = none
mhz = 357
cardmhz = 357
group = 1
emmcache = 1,1,2

_________________
Vu+Duo HD + Black Hole 2.1.3 Universal Meoboot
Parabola Toroidal 90


04.březen 2012 - 16:29
Profil
Veterán fóra
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 09.listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1411
Bydliště: Jablonec n.N.
Příspěvek Re: OSCAM
vico07 píše:
EDIT:Tak to musí býte ve tvaru

Kód:
I: 0D70:000004:36F6 #|Skylink| CT HD


když bude kanal z placený nabídky tak tam musí být místo 4 :arrow: 8


Stačí:
Kód:
I: 0D70::36F6
- tj. provider id dávat nemusíš, ale musí tam být obě dvě dvojtečky.

_________________
VU+ DUO, VTI 4.2.4
IP BOX 400, Neumo 2.13.6. slon7
IP BOX 9900, Nocturno E2 - poslední
23E, 1W, 2x 80cm, multiswitch Schwaiger 2x4 + TV -> 8, oscam v7839

Na dotazy o konfiguraci oscamu apod. nepoužívej SZ (neodpovídám), ale fórum!


04.březen 2012 - 18:29
Profil
Veterán fóra
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 09.listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1411
Bydliště: Jablonec n.N.
Příspěvek Re: OSCAM
Mám otázku - chodí vám zápisy na staré CRW karty (0d02, 0d03, 0d0f apod.) u oscamů od verze 6452?

Na starších mi chodily, na novějších ani ťuk.

_________________
VU+ DUO, VTI 4.2.4
IP BOX 400, Neumo 2.13.6. slon7
IP BOX 9900, Nocturno E2 - poslední
23E, 1W, 2x 80cm, multiswitch Schwaiger 2x4 + TV -> 8, oscam v7839

Na dotazy o konfiguraci oscamu apod. nepoužívej SZ (neodpovídám), ale fórum!


04.březen 2012 - 18:42
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.říjen 2007 - 17:42
Příspěvky: 100
Příspěvek Re: OSCAM
Herkis píše:
Mám otázku - chodí vám zápisy na staré CRW karty (0d02, 0d03, 0d0f apod.) u oscamů od verze 6452?

Na starších mi chodily, na novějších ani ťuk.


Dneska poslední binárka a zápisy nic/0D96/vlastně jo,při přepnutí skočil,prošel skoro vždy jeden zápis....,jel jsem na 6420,tam vše OK,zkoušel jsem dozadu asi cca 5-8 posledních,nejdou ,zatím nehledám,myslím,chyba u mne...počkám

_________________
DM 500,800 origo i klon, MgCamd/NewCS,Oscam ,IpBox 200,


04.březen 2012 - 19:21
Profil
Veterán fóra
Veterán fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 09.listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1411
Bydliště: Jablonec n.N.
Příspěvek Re: OSCAM
Od verze 6449 se snaží o:
dvbapi: prefer local cards has higher priority than P: in oscam.dvbapi.

Myslím, že v tom je zakopaný pes. Budeme muset počkat asi několik desítek verzí, než to dají do kupy. :)

_________________
VU+ DUO, VTI 4.2.4
IP BOX 400, Neumo 2.13.6. slon7
IP BOX 9900, Nocturno E2 - poslední
23E, 1W, 2x 80cm, multiswitch Schwaiger 2x4 + TV -> 8, oscam v7839

Na dotazy o konfiguraci oscamu apod. nepoužívej SZ (neodpovídám), ale fórum!


04.březen 2012 - 19:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1351 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 68  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz