Atlas VPN bude čoskoro ukončená

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 653
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Atlas VPN bude čoskoro ukončená

Příspěvek od Warder »

Atlas VPN natrvalo zatvorí svoje brány 24. apríla. 6 miliónov dotknutých používateľov bude „premiestnených“ do NordVPN. Nezdá sa to prekvapujúce, pretože Atlas VPN už prevzala spoločnosť Nord Security, ktorá stojí za poskytovateľom služieb NordVPN. Atlas VPN odôvodnila zatvorenie technickými výzvami, ktoré boli príliš veľké a náklady boli príliš vysoké.

Po prevzatí spoločnosťou Nord Security mala Atlas VPN zostať nezávislá. Okrem plateného predplatného mala Atlas VPN aj ponuku freemium, ktorá umožňovala bezplatné používanie VPN, ale nezahŕňala všetky funkcie plateného predplatného. Poskytovateľ služieb VPN odôvodnil rozhodnutie o ukončení tým, že požadovaná dostupnosť a užívateľská prívetivosť v oblasti ponúkaných služieb VPN sa nedá zladiť s vysokými technickými výzvami a rastúcimi nákladmi.

6 miliónov predplatiteľov bude automaticky prevedených na NordVPN 24. apríla . Podľa tlačovej správy dostanú všetci dotknutí zákazníci Atlas VPN e-mail s príslušným odkazom. Môžete to použiť na obnovenie hesla. Zahŕňa to aj registráciu a vytvorenie účtu u NordVPN. Každý používateľ, ktorý využije tento prenos, automaticky súhlasí s podmienkami používania NordVPN.

Aj po prechode na NordVPN by prémioví zákazníci Atlas VPN mali mať možnosť využívať všetky funkcie, na ktoré boli zvyknutí, alebo by im malo byť poskytnuté zodpovedajúce náhradné riešenie bez toho, aby museli platiť dodatočné náklady. Malo by to platiť dovtedy, kým oficiálne nevyprší staré prémiové predplatné Atlas VPN. S pripravovanou zmenou by mal byť podporený aj každý, kto si zakúpil predplatné Atlas VPN cez obchod Google alebo Amazon. Kto si naopak kúpil predplatné v Apple Store, dostane od 24. apríla náklady na zostávajúce obdobie, keďže služba bude bez náhrady ukončená.
------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“